tag:blogger.com,1999:blog-18948589.post115789136092673739..comments2023-04-14T12:27:08.098+02:00Comments on Miss Rotfrukt: FörkylningssupéMiss Rotfrukthttp://www.blogger.com/profile/15080084399444126727noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18948589.post-1158222161897627202006-09-14T10:22:00.000+02:002006-09-14T10:22:00.000+02:00och så ska det vara mynta, koriander, citronmeliss...och så ska det vara mynta, koriander, citronmeliss eller nåt sånt i.<BR/><BR/>och lägg fyllningen närmast salladsbladets rot så den kommer innerst i rullen, bladspetsen är ju liksom kurvad efter salladshuvet och helt enkelt VILL böja ihop sig på ett bra sätt på slutet.<BR/><BR/>det är för övrigt väldigt snyggt när man kokar sallad. den får typ starkare färg och blir lite mörkt neongrön.Miss Rotfrukthttps://www.blogger.com/profile/15080084399444126727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18948589.post-1158053161303555022006-09-12T11:26:00.000+02:002006-09-12T11:26:00.000+02:00man kokar stora salladsblad en kort stund och sen ...man kokar stora salladsblad en kort stund och sen går det jättebra att rulla in vad som helst i dem (strimlor, fräs, röror) och doppa i soja, sesamolja, lime, sweet chili, färsk chili, risvinäger, ja lite sånt.Miss Rotfrukthttps://www.blogger.com/profile/15080084399444126727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18948589.post-1157984207963266702006-09-11T16:16:00.000+02:002006-09-11T16:16:00.000+02:00hur gör man rullarna?hur gör man rullarna?Stockholm Grand Cruhttps://www.blogger.com/profile/06819506879283977787noreply@blogger.com