skip to main
|
skip to sidebar
26 januari 2006
Nu blir det nudlar
Äggnudlar med morötter, persiljerot, purjo, tat soi, basilika och sesamfrön och massa citron, ingefära och sesamolja.
Fortfarande i skipants etc.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Miss Rotfrukt
Good looking. Good cooking.
Visa hela min profil
TIDIGARE
►
2010
(315)
►
december
(1)
►
november
(19)
►
oktober
(26)
►
september
(26)
►
augusti
(31)
►
juli
(31)
►
juni
(30)
►
maj
(31)
►
april
(30)
►
mars
(31)
►
februari
(28)
►
januari
(31)
►
2009
(365)
►
december
(31)
►
november
(30)
►
oktober
(31)
►
september
(30)
►
augusti
(31)
►
juli
(31)
►
juni
(30)
►
maj
(31)
►
april
(30)
►
mars
(31)
►
februari
(28)
►
januari
(31)
►
2008
(344)
►
december
(31)
►
november
(30)
►
oktober
(27)
►
september
(30)
►
augusti
(31)
►
juli
(31)
►
juni
(30)
►
maj
(29)
►
april
(22)
►
mars
(25)
►
februari
(27)
►
januari
(31)
►
2007
(365)
►
december
(31)
►
november
(30)
►
oktober
(31)
►
september
(30)
►
augusti
(31)
►
juli
(31)
►
juni
(30)
►
maj
(31)
►
april
(30)
►
mars
(31)
►
februari
(28)
►
januari
(31)
▼
2006
(412)
►
december
(31)
►
november
(29)
►
oktober
(31)
►
september
(30)
►
augusti
(31)
►
juli
(34)
►
juni
(35)
►
maj
(38)
►
april
(36)
►
mars
(42)
►
februari
(43)
▼
januari
(32)
Fågelfrön!
Flyttfalafel
Flyttfrukt
Nu blir det nudlar
Rått och gott
Ta't lugnt, tat soi
Äkta kinamat
Kinapuff och piff
Vegosushi
Kaviartest
Fikapaus
Jacobs spenatpasta
Nattmacka
Söndagsindiskt
Fika med dopp
Hongkong
Vardagsbuffé
Teatermiddag
Råkostlunch
Thaidinkel
Vegofräs
Pepparkakor med mögel
Het potatis
Glass
Råkostpytt
En till ostbricka
Torsk och rotfrukter
Lyxfrukost
Persisk lax
Årets första macka
Nyårsmiddag
Tjuvstart
►
2005
(38)
►
december
(23)
►
november
(15)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar