02 februari 2007

Flitens lampa


Uppesittarmiddag vid halv tolv på det som fanns i köket: strimlad purjo, strimlad kinakål och svarta bönor fräst i tryffelolja (har fortf inte handlat vanlig) och vitvinsvinäger, lite curry och massor av svartpeppar plus några squashstrimlor och osthyvlor.
Jag lagade mat i hemmakläder i form av omlottsommarkjol med småblommigt/randigt sjuttiotalsmönster och en t-shirt med en grön påfågel med lite lite paljetter (för att jag var avundsjuk på den fantastiska konståkningspaljettpåfågelkreation som Samira haft på sig tidigare på kvällen).

3 kommentarer:

annie's got a gun sa...

alltså på tal om ingenting; var hittar du tzai någonstans? jag har letat överallt, förutom där det finns.

Miss Rotfrukt sa...

Jag vet. Det är som att det måste vara sommar för att man ska få det. För jag hittar det mest ute. Typ på såna där utegrillställen som Nyfiken gul och Boule & berså. Baguz har ju lagt ner nu men där hade de ofta en tzairätt på menyn, men när de öppnar fiket på Floras kulle i Humlan lär man kunna få det där. Tills vidare kan man väl köpa själv, jag har faktiskt aldrig gjort det men jag tror det brukar finnas på vissa ICA, på NK:s matavdelning, kanske Hemköp på Åhléns, Sabis i Fältan och med all säkerhet på Cajsa Warg. Det här var det längsta svar jag skrivit tror jag och nu är jag sjukt sugen på tzay.

Miss Rotfrukt sa...

Nej, det fanns inte på Hemköp när jag kollade i går.