08 oktober 2006
Middag på slottet
Det var så klart oceaner av champagne. Det var kräfstjärtssoppa till förrätt, och det var olika grillade gratinerade grönsaker med klyftpotatis, sötpotatis och framför allt oförglömliga smakkoncentrerade trattkantareller on the side till huvudrätt. Pösmunkiga mögelostar och fruktfat. Flervåningstårta. Rubbet alltså.
Jag hade, förutom att nästan lyckats sluta skämmas över att ha missat halva vigseln, bytt till min elektriskt gröna axelbandslösa fejksidenklänning med minivolanger, ljusgrönt sidenskärp, en stor röd blomma fäst vid livet, röda mycket högt högklackade platåskor, röd handväska och röda droppörhängen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
det sämsta med din blogg är att jag alltid blir så hungrig.
härligt, tar det som en komplimang
Skicka en kommentar