05 januari 2007

Svarta bönor


Rågmackor med svarta bönor gaffelmosade med olivolja, mangovinäger, svartpeppar och paprikapulver, toppade med grön paprika.
Gjorde dem till sen frukost i går framför datorn. Iklädd svart skjortblus med pösiga ärmar, leopardsjal om halsen och svarta mjuka haremsbyxor = en bussiness woman som egentligen bara vill mysa. Får tvinga mig att jobba, ställer in allt som inte går att göra hemifrån och känner mig fortfarande helt slut både fysiskt och mentalt. Försöker pigga upp mig med ännu mera ingefärste och med att trigga kreativiteten: i stället för att sukta efter Bibis intrigbijouterier planera hur jag ska göra egna broscher av dockskåpsgrejer, i stället för att sucka framför garderoben bli vän med symaskinen igen och leta igenom diverse runways efter bra idéer att fejkkopiera - bli en liten sustainable enmans-H&M-fabrik (inga sweatshops, bara recycling).

2 kommentarer:

ärtan sa...

Tänk om du hade ett bytesrum som jag har. Mina två senaste favvokjolar är omsydda fynd därifrån. Alla borde ha rätt till ett bytesrum.

Miss Rotfrukt sa...

ja i mitt grovsoprum är det mest unken lukt, gamla vinflaskor och trasiga tv-apparater. men jag har iofs hittat mina favoritsneakers där!