14 maj 2008

Mot Hongkong, honey


Bestämde mig för att förföra T med en kinamiddag. Jag älskar inredningen på Hongkong. Original antar jag fast jag vet inte, men de var ju första kinakrogen i stan, med mjuka ljusblåa sammetsbås och konstiga inbyggen i matsalen. Stora buketter med färska blommor mellan varje bås så det luktar gott bara man rör lite på huvudet. I går hade de bytt ut alla tjejerna i personalen mot slicka killar på snabba fötter. Jag fick grönsaksgrejs med ris, allt perfekt.
Jag har på mig lite konstiga saker nuförtiden allteftersom de dyker upp i utgrävningarna, lite garderobsvill sådär. I går var det exotiskt illustrerad socialtantskjol, vit t-shirt med rödrandigt skärp i midjan, och röda, platta, slitna, små Adidas (sådana som seniga solbruna gamla män som går på Friskis och ser ut som om de gjort det i urminnes tider, och inte bytt träningskläder sedan de började, har ungefär) med en brun skinnpaj med trasig axel som jag älskade sönder en gång i tiden (när jag gick på universitetet och hade kort rött hår, svart kjol och Nike Cortez till). Och en leopardsjal.
PS. Vi har kollat klart på alla Californication nu och jag har under tiden blivit mer fast än jag trodde. Jag har sagt till T att om jag skulle gifta mig med någon tönt så skulle jag rymma med honom (T).

5 kommentarer:

ärtan sa...

Åh älskar Californiacation. Fortsätter serien efter det att hon rymt från bröllopet undrar jag?

Miss Rotfrukt sa...

Undrar jag också. Har fortfarande inte kommit på vad jag ska titta på nu?

ärtan sa...

Big Love kanske, fniss.

Miss Rotfrukt sa...

Jo det är nog det, jag missar alltid när det sänds bara. I går kom jag på att en av mina vänner är sjukt lik Chloë Sevigny, särskilt i den serien, för hon hade sådana kläder på sig. Jag har aldrig tänkt på det förut men nu fattar jag inte att jag inte sett det hela tiden. Tvillingar!

ärtan sa...

Det är precis efter Morgonsoffan som ni kanske kollar på. Ja hennes kläder är intressanta. Jag undrar jämt om en gemensam gammal bekant till oss fortfarande är kär i henne när han ser henne i den outfiten. Och så tänker jag på när man själv jämt sov med blöta flätor inför skolavslutningar o sånt för att få vågigt hår, hihi.