01 maj 2008

Utgrävningen är påbörjad


I går var en historisk dag. Jag har slängt saker. Tänkte ge tillbaka lite till grovsoprummet, som gett mig så mycket. Och därtill städat, tvättat, möblerat om, organiserat och invigt min nya garderobsstång. När jag har målat köksgolvet ska jag ha invigningsfest för nytt golv och ny garderobslösning. Det kan bli lika livat som invigningsfesten för min toadörr, som det finns folk som fortfarande pratar om. Här ser vi en med tandkräm rengjord diskbänk (städknep från syrran) med två portioner tomat-, haloumi- och gurksallad med tomatvinäger, citronolivolja, provencalesenap och sesamfrön, samt två valborgsbärs.
"Vad har hänt?" sa Ellen när hon såg mig i gympadojor (i jeanstyg i och för sig, av märket Roxx). Jag har städat, sa jag. Förväntar mig att hitta mycket mer kul jag glömt bort när jag fortsätter utgrävningarna. Till hade jag svart tubkjol, vit 10-kronors-t-shirt med blomgirlanger och jättestor grisrosa och glesstickad ylletröja.

2 kommentarer:

simsalabim sa...

Hej! Jag är fascinerad av din blogg. Eftersom jag är både mode och matintresserad så passar kombinationen sig utmärkt. Men, jag skulle mycket gärna vilja se, likaså som du har bilder på måltider, bilder på kläderna du har haft på dig. jag blir grymt intresserad när du beskriver stilen dagen till ära.

Miss Rotfrukt sa...

åh fascinerad minsann, smickrare där. men bilder på mig, tyvärr, det här är konceptet liksom. du får använda din fantasi. och det finns ju så många andra dagens outfit-bilder där ute så du ska nog inte lida nån nöd. /rotan