04 januari 2010

Hejkon fejkon


Sista kvällen i frihet. Vi piggade upp stämningen med lite silly dining: tog fram den prilliga kartongen med låtsasbacon ur frysen, garvade och gjorde en fejkcarbonnara. Fast grädden, äggen, parmesanen, svartpepparn och pastan var på riktigt.
Jag låg på sängen och läste biografin om lady Di tills det var klart, iförd lång lilablommig kjol, leopardpolo och jättestor smårutig yllekavaj. Jag vill bara ligga på sängen och läsa biografier hela dagarna men nu är det alltså slut på lovet, och jag har inlett det nya jobbåret med en världskarta som skrivbordsunderlägg. På mitt fysiska skrivbord. På riktigt alltså.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Den 20 januari kl 20.00 börjar "Landet brunsås" i SVT2, ett program för dig som äter. Varför äter vi svenskar som vi gör? Programledarna Henrik Schyffert, Erik Haag och matskribenten Lotta Lundgren söker efter svaren i vår egen kulturhistoria, i omvärldens influenser och i trenderna som påverkar vad vi ställer fram på middagsbordet. Experter i programmet är Mats-Eric Nilsson och Richard Tellström.
Om du vill titta på programmet i förväg mejla magdalena.lofstrom@svt.se så skickar jag dig en länk där du kan titta. Vänliga hälsningar Magdalena