13 augusti 2007

Söndagsmiddag framför tv:n


Moroten för att palla att söndagsjobba var att jag skulle vara hemma och ha hunnit laga mat till Life on Mars. Jag hade typ mindre än en kvart när jag väl kom hem så jag stekte ris i rapsolja med vitlöksgrovhack och citronpeppar, medan det kokade drack jag folköl och tärnade tofu som jag värmde i en panna med olja, ostronsås, provencalesenap och solrosfrön (lite öl), och hävde upp allt toppat med Tennessee Sunshine bredvid lite hackad gurka och ... missade precis början på programmet.
Jag lagade mat i en blå småblommig bommullsklänning, som Annie Cartwright kunde ha haft, fast hon skulle ha haft en blus under och en väst och ett skärp över, och så här gick det till i köket:

5 kommentarer:

ärtan sa...

Skönt att du blivit en tjej som skyndar dig till ett tv-program, hihi.

Miss Rotfrukt sa...

hehe. ja, fast det här hade nog mer med söndagsångest/belöning/struktur att göra än själva programmet. jag fastnade för de första avsnitten för tidsresor/parallella världar-grejen är alltid oemotståndlig, men det görs för lite av det. den stampar berättarmässigt, jag är trött, kan han inte få komma hem bara?
som du, är du i stan?

ärtan sa...

nee jag är på landet och spanar på seglare, hihi.

Natalie sa...

gillar videoidén. så pedagogiskt!

ordverifiering: hinck. (hehe.)

Unknown sa...

men. ostronsås. jag som är vego och lusläser din finfina blogg fattar ingenting. men det såg gott ut, det ska du ha.