03 september 2007

Samspelt


I världens minsta kök får man lära sig spela fyrhändigt. Ska man vara två som lagar hos mig får man hacka, krydda, fräsa i kors. I går var det kantareller - de allra minsta, noga utvalda - stekta i rapsolja och smör med hackad vitlök, röd chili och citron, serverade på Barsjabröd toppat med en vällagrad grevé, och tomatsallad med solrosfrön vid sidan. Jag optimerade min tallrik med resterna från lördagen, det finns inget som kylskåpskall linsgryta från i går. Vi hann klart till Sopranos.
Jag hade svarta Söderstamjeans och gul t-shirt med texten "Follow me to Tennesse" i regnbågsglitter. Och jag borde tagit en bild på det nästan för ingen kommer att tro mig men på dagen hade jag faktiskt gympadojor (gamla platta röda Adidas) till det, för T flyttade för hundrade gången och den här gången tänkte jag framstå som seriösare än sist jag var flyttkarl (klänning och klackeskor).
Och nu blir det matlagnings-tv igen:

2 kommentarer:

Elena sa...

Wow, your blog let me have a good appetite though I can't read the language absolutely.haha But the videos are great.Good job.

Miss Rotfrukt sa...

thanks!