15 september 2007

Svampchock


Kan man få för många kantareller? Jag som beroende på dagsform kan vara lite ambivalent till svamp (precis som till exempelvis ägg och musslor, det här är något som kommit med åldern) kände mig dränkt i en kantarellocean med ingenting annat att hålla mig i utom några lövtunna flarn som kallades öppen vårrulle. Det blev liksom vadå ... vulgärt? Hur som helst för mycket för mig. Hade det varit löjrom hade det inte varit några som helst problem. Men svamp. Dessutom var jag så dödligt trött efter veckan, med en förkylning och efter en krävande Becket att jag inte kom på förrän efter halva tallriken att jag ätit just den rätten förut och känt exakt samma sak då.
Jag hade blå Tempoklänning i viskose med knytblushals, blå paljettkorsett och blå paljetterade jättedroppar i öronen, och Samira hade en svart stickad ensemble - långkofta och puffbyxor - med svart blus med målarpaletter (tror jag) på.

3 kommentarer:

Sassy sa...

I min värld kan man aldrig få för många kantareller på tallriken. Var serveras underverket?

Miss Rotfrukt sa...

bistro boheme! min favoritåttiotalsrestaurang: finaste stolarna, stoltaste servitriserna, bästa blandningen av kokostammisar och dansens hus-människor. och stora portioner!

Sassy sa...

ja! jag älskar bistro men det var längesedan jag var där nu. dags för återbesök alltså.