28 maj 2007

Semester


Först åt vi brunch på konsthallen med massor med baljväxter i olika former, jättegod sill, stekta gula tomathalvor, sparris, rabarbermarmelad och så där.
Jag hade vit subtil Heidiblus, smalt silverrandigt skärp och marinblå veckad farmorskjol med matchande sandaletter. Redo för en strosdag på stan med loppisbesök (hittade en blå långärmad discotantblus med fastsytt skärp och strassapplikationer, en mammig sommarkjol som det står "jamaica" och "rum" och "sugar cane" och sådant på, ett glansblått sollinne, ett glanssvart sollinne med guldmönster upptill, ett par små svarta sommarsandaletter med vristrem och en svart genomskinlig lyxhippieklänning med blommor och guld på) och allmän semesterförströelse.
Senare bytte jag om på damrummet på thaistället vi var på, till den blåa blusen, inför att äta en röd curry med friterad tofu. Sedan drällde vi runt resten av kvällen, hamnade på Juvelen och på en bisarr krautfritidsgårdsklubb och blev de sista i kön som fick beställa falafel av en skrikande falafelman ("Nu stänger jag! Allt är slut!"). Vilken tur!

1 kommentar:

Miss Rotfrukt sa...

måste tillägga att det här falafelmannen friterade falafelbollarna på plats, à la minute, medan vi väntade. inget värma i mikron. respekt.