02 maj 2007

Slampan i Sumpan


Pasta puttanesca fast utan oliver, men med basilika som rostats i torr panna och sedan frästs i oljan från sardellburken. Och med tre sorters pasta: fullkornsspagetti, vanlig spagetti och fullkornsrigatoni.
Jag hade stentvättad jeanskjol och grå t-shirt.

3 kommentarer:

Axel sa...

Jag sökte på fänkål, svarta bönor, äpple och ingefära och hamnade på den här bloggen vilket var trevligt. DEn i särklass enda blogg jag någonsin läst men otroligt bra. Idag blir det ugnsbakade rotsaker (faktiskt lök och potatis bara (kanske morötter)) med fetaoströra och till detta serveras två sallader. En med fänkål, äpple,cashewnötter(som jag glömt köpa!), ingefära och svarta bönor och en annan klassiker med kikärtor, tomat, rödlök, vitlök och fransk senap. Kanske ett litet glas rödvin till idag då ett par vänner kommer över. Idag har jag på mig röda popsnörebyxor och en blå old-school-skjorta samt svart manchesterkavaj av märket Greger.

Anonym sa...

Att läsa denna blogg var som att titta in i min egen garderob och kanske även framtid. En vacker dag när jag jobbar och äter mat ute litet oftare kommer mitt liv antagligen att se ut ungefär precis som ditt. I dansbody (check), resårskärp (check) och någon färgsprakande klänningskreation (check x30).

Miss Rotfrukt sa...

hej axel och anonym! välkomna hit. jag drömmer lite om att ni är en och samma person. iförd dansbody, röda byxor, old-school-skjorta, färgsprakande klänning och Gregerkavaj med resårskärp utanpå.